Nagymamám kerjéből prémium pálinkaválogatás

Nagymamám kertjéből pálinka

Kajszibarack

kajszi forma 1024x1024 nagymamam kertjebol 004

Nagymama barackfái a gondosan megművelt kert királynői. Nem hiába fáradozik annyit, hiszen nyár közepén az isteni lekvár mellet pálinkának való is jut belőle. A telt aromájú, lédús gyümölcs jellegzetes íze kellemes alkoholérzettel párosul.

Alkoholfok: 40%

Kiszerelés: 35cl

Szilva

szilva forma 1024x1024 nagymamam kertjebol 007

Augusztusban alig várjuk, hogy Nagymama szilvafáján megérjenek a hamvas sötétkék gyümölcsök. Nem várjuk meg míg lehullanak, fáról a legjobb. Így a végeredmény egy harmonikusan gyümölcsös, könnyed, de mégis erőteljes illat és ízvilággal rendelkező pálinka.

Alkoholfok: 40%

Kiszerelés: 35cl

Irsai Olivér Szőlő

irsai forma 1024x1024 nagymamam kertjebol 003

Nagymama tudja, milyen a jó szüreti mulatság. Ilyenkor összejön a család, hogy együtt gyűjtsük be a szőlőt. Kedvencünk az illatos Irsai Olivér, melynek muskotályos, enyhén fűszeres íze és illata elvarázsol. Az édes-aromás gyümölcsből készült pálinka ízlelésénél szinte érezni a szőlőszemek roppanását és a belőlük kiáradó édes-aromás gyümölcs nedűjének ízét.

Alkoholfok: 40%

Kiszerelés: 35cl

Birs

Névtelen terv 10

Hűvösebb időben Nagymama birsalma sajtjánál már csak a birspálinkája jobb. A kertjében előkelő helyet foglalnak el a különleges birsalmafák, melynek citrusos illatú gyümölcseiből enyhén fanyar, muskotályos, fűszeres ízvilágú, különleges pálinka készül.

Alkoholfok: 40%

Kiszerelés: 35cl

Vilmoskörte

vilmos forma 1024x1024 nagymamam kertjebol 008

Nyár végén, ősz elején, végre eljön a napsárga, fehér húsú, illatos vilmoskörte szüret ideje is. Az üde, kellemesen édeskés és fűszeres gyümölcsből készült pálinka íze hosszan magában hordozza a nyár zamatát. – Titkon Nagymama kedvence is ez.

 

Alkoholfok: 40%

Kiszerelés: 35cl

Meggy

Nevtelen terv 10 1024x1024 nagymamam kertjebol 006

A nyár kezdetét Nagymama meggyfáján pirosló gyümölcsök is jelzik. Nagy gondosággal, kézzel szedjük és válogatjuk ki a legérettebb meggyszemeket, amiből nem csak lekvár, de pálinka is készül. Jellemzően édeskés, kissé fanyarabb ízvilága kellemes fűszerességgel egészül ki.

Alkoholfok: 40%

Kiszerelés: 35cl

Barrique Törköly

barrique forma 1024x1024 nagymamam kertjebol 001

Fedezd fel Nagymama kertjéből származó különleges törkölypálinkát, amely az egyik legrégebbi pálinkafajta értékes hagyományait idézi vissza. Kellemesen fűszeres illatú, a magasabb alkoholfok méginkább kiemeli harmónikus, tölgyfa hordóra jellemző ízjegyekeit. Élvezd a szőlő gondosan őrzött ízeit ebben az egyedi italban, mely a múlt és a jelen tökéletes harmóniáját hordozza.

Alkoholfok: 50%

Kiszerelés: 35cl

Érlelt Szőlő

erlelt forma 1024x1024 nagymamam kertjebol 002

Hagyományos eljárással készült szőlőpálinka, mely az odaadó szőlőgondozás, a tölgyfahordóban való érlelés, és a magas alkoholfok tesz igazán különlegessé. Az eredmény egy időtlen értéket képviselő, kellemesen tüzes szőlőpálinka, melyet bátran ajánlunk különleges alkalmakra, vagy a mindennapok apró örömeinek megünneplésére.

Alkoholfok: 60%

Kiszerelés: 35cl

Meggyvarázs

meggyvarazs forma 1024x1024 nagymamam kertjebol 005

Nagymama kertjében bizony a zamatos meggy is érik. Titkos recept alapján készítjük el ezt az igazán varázslatos ízélményt nyújtó likőrt. A zamatos meggy tökéletesen kiegészül a fűszerekkel, amely az őszi, téli időszakok meleg hangulatát idézi. A kellemesen édes, alacsonyabb alkoholfokú ital akár önmagában, akár koktélokban is tökéletes választás.

Alkoholfok: 21.3%

Kiszerelés: 35cl

Scroll to Top